Followers

Friday, 13 April 2012

26
Komen

CERPEN : BERSEMI CINTA DIHATI (full)


 
MAAF CERPEN INI TERPAKSA DI EDIT SEMULA KERANA TIMBUL PERSOALAN2 YANG PENULIS SENDIRI TIDAK PERASAN KETIDAKLOGIKANNYA....JADI, PENULIS BERHARAP ANDA BERSABAR UNTUK MENDAPATKAN HASIL YANG LEBIH BAIK DARI SEBELUM INI...TERIMA KASIH

26 comments:

  1. oh! Azim rupanya! ingatkan betul2 zack ... fyuhhh.. suspen

    ReplyDelete
  2. cis...azim lelaki durjana....hahaha...kesian zack, hehehe

    ReplyDelete
  3. citer ni entah pape,pendek pula tu.tolonglah jangan buat citer camni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. CERPEN tu singkatan dari CERita PENdek..bukan cerpenlah kalau 40-70 muka surat MAK JEMAH oooiiii!!!!!

      Delete
  4. @Anonymous
    betul tu pendek..
    kalau nak buat citer pendek2..
    jangan sibuk nak post..
    menyusahkan orang nak baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah nama pon CERPEN. C E R I T A P E N D E K..
      Nak komen tu tak reti nak guna bahasa yang sopan sikit ke?

      Delete
  5. Fantastic beat ! I would like to apprentice whilst
    you amend your site, how can i subscribe for a blog website?
    The account aided me a acceptable deal. I have been tiny bit familiar of this
    your broadcast offered bright clear concept
    Here is my weblog - Orlando hookah lounge

    ReplyDelete
  6. Tak faham la..
    mule2 kate prempuan ni dh tkde dara..
    last plak kate tk jd ape pn mase tu..
    penulis ni suke berbelit2..
    kesian..
    sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya anda terlepas ayat2 yang penting...Aze memang ingat dia tak ada dara tapi padahal dia dah diselamatkan oleh Azim saat abangnya mahu merogol dia....so dia masih suci....
      memang sedih dan kasihan pada saya...
      sy dah buat orang pening membacanya....
      maaf

      Delete
    2. Best je. Sape yang kate tak best tu sbenanye tak reti bace. Tahniah kakRia

      Delete
  7. betol..xpaham..time mlm ptame dowg, xkn xdk pape yg heran kt azeera tuh..xsakit ke xdarah ke..sorry terbuke sangat..explanation please

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya saya tak perlu tulis secara detail sangat tentang sakit dan darah tu....lagi pun dari awal citer ini, azeera memang suci...tapi disebab salah faham menjadi konflik dalam perhubungan mereka...

      Delete
  8. nice...;-) . .wlaupon sdkit blurr bca..he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....sedikit blur ke?alahai, ria tak dapat nak kesan blur tu di mana sebab ria tak rasa blur bila membacanya atau cerita ini terlalu cepat berlaku....terima kasih sudi tinggalkan komen...

      Delete
  9. nice..wlaupon sdkit blurr he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. blur tang mana??ria akan edit semula nanti...

      Delete
  10. bukan aze buta sebab kemalangan ke?pelik bnor plot cite ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ria ada tulis...selepas Azeera mendapat penderma mata yang sesuai, matanya pulih kembali...ria dah check...ria ada tulis macam tu..mungkin awak tak perasan....

      Delete
  11. Sedikit tak logik citer nih.. Spatutnyee mse lepas mlm prtama Azee tu dah sedar yang dy msih suci.. So xde laa dy rase bersalah smpai tdengar pbualan abg & suami dy.. Dan kesalahan cerita ni di antara prbualan awal abg & suami dy.. Mule2 abg dy ckp Zack tu yg r0g0l.. Tp last2 Zack ckp Azim tu yang rogol.. Kat situ byk kesalahan.. Cerita Ria Natsumi niy dah best, tapi ade sdkit kekurangan logik.. Just komen -iChi-

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh baru ria perasan....dah terlepas pandang pula...bila baca semula hihihi maaf...nanti ria betulkan semula.....terima kasih...

      Delete
  12. Bila nak masokkan balik cerpen ni..??tak sabar nak baca... hihi

    ReplyDelete

jangan lupa komen...komen anda sangat bermakna bagi ria natsumi