Followers

Monday, 11 March 2013

13
Komen

NOVEL 2 : ISTERIKU ROMANTIK (BUKU PRIMA)


SALAM... wah hari ni terkejut melihat laman web buku prima. dah keluar cover sebenar isteriku romantik...memang simple je covernya tapi nice.... ni sinopsisnya...

RM 18.90
ISBN: 978-967-0535-10-4
~432 hlm
Bahasa Melayu
Tarikh Terbit: 25 Mac 2013

Sinopsis
lkatan kasih sayang yang utuh antara anak dan ayah kian terhapus sejak ayahnya mengahwini wanita lain. Hal ini membuatkan kehidupan Aisyah Nasuha teruji. Di mana dia mahu mencari kekuatan untuk berdiri semula? Dirinya tidak kuat. Namun dugaan tidak terus berhenti di situ. Dia terus diduga apabila ibunya yang disayangi menjadi tidak siuman selepas ayahnya berkahwin baru. Dia harus bersabar dengan segala yang berlaku. Pada masa sama, dia begitu menyukai seorang lelaki sejak zaman persekolahannya yang dipanggil, M. Kadang-kadang dia berfikir sendirian.Adakah ini cinta monyet yang sering orang katakan? Cinta monyet tidak akan kekal. Benarkah tidak akan jadi cinta sejati? Hati dan perasaan Aisyah Nasuha terus diduga. Muncul dua orang lelaki serentak dalam hidupnya, Mikail Islam dan Adi Putra. Aisyah Nasuha berubah selepas menjalani kehidupan sebagai seorang isteri. Semakin romantik selepas berkahwin. Tetapi siapakah lelaki yang bertuah itu?

"M, aku akan berkahwin tak lama lagi. Biarpun kita tidak bersatu dalam hayat ini, aku tetap akan ingat kau dalam doaku. Aku doakan kau turut bahagia dengan pilihan hatimu." - Aisyah Nasuha

"Berapa kali terima kasih la Aisyah ni? Masih tak tahu ke kasih Aisyah tu dah lama Adi approve." - Adi Putra

"Kenapa sekarang baru aku rasa gila bayang sedangkan masa Aisyah mengorat aku dulu, tak ada pulak berperasaan begini." - Mikail Islam

SESIAPA MAHU MEMBELI NOVEL INI DARI SAYA SENDIRI, BOLEHLAH EMAIL KEPADA SAYA :

love_kelip@yahoo.com

DENGAN harga RM25. Akan ada gift comel dan sign daripada penulistetapi ia terhad masih ada 10 kekosongan. siapa cepat, dia akan dapat hihihihi.....terima kasih


Yang ni pula novel yang sama bulan keluarannya...mari la beli hihihi


13 comments:

  1. Finally, dh kuar pun cite ni. Rindu kat Mikail Islam dgn Aisya Nasuha.

    Dah ada dipasaran kan? boleh I order thru you and get signature. Coz masa 1st Novel you xde signature.

    Heheh....

    ReplyDelete
  2. boleh2...tapi tunggu pengumuman akan datang atau tinggalkan alamat email di sini....ria akan email...kalau ada FB lagi bagus....

    ReplyDelete
  3. wahhh.. cantik lah, thun ni semua nvl best2 keluar.. ♥
    tahniah akak ^_^

    ReplyDelete
  4. wah...dpt gift cumel eh dr awk..nak2..hehe.ade lg ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada kekosongan...jika berminat boleh email ke alamat email di atas utk maklumat lanjut....

      Delete
  5. kakria kite nak jugak
    apa yang nak diemailkan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje...email je hai...nanti akak akan balas dan kita berbincang kat situ...ok je kan?

      Delete
  6. ade lg ke novel with gift and signature tu ? nak2 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..just email aje....kita berbincang di situ...

      Delete
  7. best ker novel nie ria...i just want to know...kalau ya !nak pi beli...hehehe...just waiting your next novel...keep it up !

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tu tak sure la tapi azie boleh baca bab awal di ILHAM....dah ada kat ilham...jemput yer.....

      Delete
  8. suamiku tak romantik langsung la!

    ReplyDelete

jangan lupa komen...komen anda sangat bermakna bagi ria natsumi