buku2ku

Pengumuman :

Tajuk lagu dalam Blog Ria ni ialah YOU dinyanyikan oleh JANNAH ALIA....harap sangat jangan bertanya lagi...tak larat dah nak jawab....maaf...thank sebab suka lagu itu walaupun bukan Ria yang nyanyi hahahahha

Followers

Wednesday, 8 June 2011

19
Komen

SUAMIKU VAMPIRE

PALING SAYA SUKA COVER NI....
Photobucket

19 comments:

  1. cantiknya cover ni...
    black n red -> sgt 'vampire'...haha
    btw, cm mane ria wat ni? nk try wat cover utk b=novel sendiri, tp mmg x reti..huhu

    ReplyDelete
  2. x der cadangan nak buat dalam bntuk full novel ker??

    ReplyDelete
  3. THANK SEMUA....ini pun ada kawan yang baik hati sudi buat cover ini...hihi nanti ria tanya dia...

    ReplyDelete
  4. haii. cepat la siapkan novel nie. lepas saya nak beli satu naskah tau. dah lama saya follow novel nie. bila dah siap nati email kat saya peugeot_78@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  5. insya allah tahun depan keluar...kalau ria dapat siapkan sebelum thn depan..

    ReplyDelete
  6. can i know novel ni ada d pasaran dah ke???????????????????

    ReplyDelete
  7. saya harap saya akn jmpe novel ni law dh kluar,best giler jln citer ni and romantik.

    ReplyDelete
  8. bestttt ! cepat laa riaaa. cepatlaaa :D

    ReplyDelete
  9. ingat an dah ade kt pasaran..blom agi er...x saba la nak bli....best sangat2!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. la tak siap lagi ke ria. cepat la siap kan tak sabar nak tahu kesudahan novel nie. hari2 kita buka blog awak tau. bila dah di bukukan nanti email kat kita tau peugeot_78@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. terima kasih semua...
    insya allah ria akn info
    kalau sudah ada di pasaran...
    selalu la jengguk FB dan blog ria ye?

    ReplyDelete
  12. komfem lepas beli novel ni saya ngan mak saya ngan adik saya berebut nak baca..

    ReplyDelete
  13. Bestnyer novel da ade kat muda osman tak?? Teruskan usaha ria novel nie ramai orang suka...:-)

    ReplyDelete

jangan lupa komen...komen anda sangat bermakna bagi ria natsumi