Followers

Saturday, 9 June 2012

9
Komen

Pembelian Seindah Cinta

SALAM...
Sesiapa yang berminat boleh berhubung dengan ria 
di FB atau di Blog ini..
terima kasih...
email pun boleh juga...
terima kasih..







CERPEN : PAPA GANGSTER EDISI KHAS
hanya ada dalam cetakkan Seindah Cinta
ria tidak akan masukkan dalam blog
harap maklum..
boleh hubungi ria...

FB- loveterbang@yahoo.com (inbox)
EMAIL- rianatsumi@yahoo.com

Harga: oh harga masih dalam rundingan,
jika ria dapat tempahan banyak, 
mungkin harganya
lebih murah,
jadi ia bergantung kepada tempahan..
terima kasih..

9 comments:

  1. Ria,

    Nak tanya cite "suamiku Vampire" full episod ke? kalu ye, akak nak juga order satu. heheheee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak..ini himpunan cerpen2 terbaik ria...Sv???sv belum tahu keputusannya...tunggu pengumumannya dalam minggu ni.......terima kasih...

      Delete
  2. Replies
    1. dalam rm17 ringgit...blh tgk cthny dalam fb...

      Delete
  3. ria mcm ane nak wat oder ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau eleyzah tak ada fb, just mesej ria kat email rianatsumi@yahoo.com
      kat situ ria akan terangkan secara terperinci...

      Delete
  4. Replies
    1. tak ada la cik adik....
      sila email ria guna alamat email yg baru...iaitu...

      love_kelip@yahoo.com

      Delete

jangan lupa komen...komen anda sangat bermakna bagi ria natsumi